Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Janua S700 tafel geolied en gerookt natuurlijk eikenhout

Vanaf € 3.836,00

De Janua S700 tafel is vervaardigd uit prachtig geolied en gerookt natuurlijk eikenhout. De Janua S700 is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een functionele en duurzame tafel dat jarenlang genot en stijl zal bieden.

Levertijd 8-10 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Janua S700 tafel geolied en gerookt natuurlijk eikenhout

De Janua S700 tafel is een meesterwerk van vakmanschap en verfijning. Het tafelblad is gemaakt van prachtig geolied en gerookt natuurlijk eikenhout. Met zijn tijdloze esthetiek en duurzame kwaliteit is deze tafel een perfecte aanvulling op een stijlvolle ruimte.

Het gebruik van natuurlijk eikenhout geeft de Janua S700 tafel een warme en organische uitstraling. De tafel is uniek vanwege de natuurlijke houtnerven die een charmant karakter toevoegen. 

De rookbehandeling van het eikenhout geeft de Janua S700 tafel een diepere en rijkere kleur. Door het hout lichtjes te roken, ontstaat er een prachtige warme tint die het karakter van het eikenhout versterkt. Deze subtiele rookbehandeling voegt diepte toe aan het oppervlak van de tafel en maakt het tot een opvallend middelpunt in de ruimte.

De Janua S700 tafel geolied en gerookt natuurlijk eikenhout is een meesterwerk van vakmanschap en een prachtig voorbeeld van tijdloos design. Met zijn unieke eigenschappen en duurzame kwaliteit zal deze tafel een warme en uitnodigende sfeer creëren voor elk gezelschap.

Meer informatie
MerkJanua
OntwerperClaus P. Seipp
HerkomstDuitsland

Over het merk

JANUA is een Zuid-Duits merk waar met veel liefde voor vakmanschap en oog voor detail mooie moderne meubelen worden gemaakt. Alle producten worden lokaal in de buurt van München gemaakt door ambachtelijke professionals Innovatie en kwaliteit zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan. Door de nuchtere typisch Duitse manier van betrouwbaar zakendoen is het een bedrijf dat prima past in de collectie van Gerritsma Interieur. Je kunt dan ook met een vertrouwd gevoel een Janua tafel bestellen via onze webshop. Mocht je behoefte hebben aan advies, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.