Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Janua S700 tafel verkoold / uitgeloogd / gekalkt eikenhout

Vanaf € 4.738,00

De Janua S700 tafel van verkoold, uitgeloogd en gekalkt eikenhout is een verbluffend stuk vakmanschap dat natuurlijke schoonheid combineert met tijdloos design. Deze tafel is een ware blikvanger die zowel modern als rustiek kan worden geïntegreerd in verschillende interieurstijlen.

Levertijd 8-10 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Janua S700 tafel verkoold / uitgeloogd / gekalkt eikenhout

De Janua S700-tafel is een opmerkelijke tafel dat vakmanschap en esthetiek combineert met een unieke twist. Deze tafel is vervaardigd uit verkoold, uitgeloogd en gekalkt eikenhout, waardoor het een opvallende uitstraling heeft.

Het gebruik van verkoold eikenhout geeft de tafel een diepe, donkere kleur met een prachtige textuur. Door het hout te verbranden en vervolgens te schrapen, ontstaat een oppervlak dat rijk is aan karakter en diepte. 

Het uitlogen van het eikenhout is een proces waarbij het hout wordt behandeld met een waterige oplossing om de natuurlijke kleurstoffen en tannines te verwijderen. Dit resulteert in een lichtere, meer neutrale kleur. Door deze behandeling behoudt het hout zijn natuurlijke nerf en textuur, maar krijgt het een subtielere uitstraling. Dit maakt de Janua S700-tafel veelzijdig en geschikt voor verschillende interieurstijlen.

Om het karakter van het hout verder te benadrukken, wordt het eikenhout ook gekalkt. Kalken is een techniek waarbij een krijtachtige substantie op het hout wordt aangebracht om het oppervlak op te lichten en een matte afwerking te geven. Deze behandeling zorgt voor een prachtig contrast tussen de verkoold houtnerf en de lichte kalklaag, waardoor de tafel een unieke uitstraling krijgt.

De Janua S700-tafel zal een onderscheidend element zijn dat de aandacht trekt. Met zijn combinatie van verkoold, uitgeloogd en gekalkt eikenhout biedt deze tafel een harmonieus samenspel van contrasten en texturen. Het is een meesterwerk van vakmanschap dat niet alleen functioneel is, maar ook een verfijnde esthetiek toevoegt aan de ruimte waarin het wordt geplaatst.

Meer informatie
MerkJanua
OntwerperClaus P. Seipp
HerkomstDuitsland

Over het merk

JANUA is een Zuid-Duits merk waar met veel liefde voor vakmanschap en oog voor detail mooie moderne meubelen worden gemaakt. Alle producten worden lokaal in de buurt van München gemaakt door ambachtelijke professionals Innovatie en kwaliteit zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan. Door de nuchtere typisch Duitse manier van betrouwbaar zakendoen is het een bedrijf dat prima past in de collectie van Gerritsma Interieur. Je kunt dan ook met een vertrouwd gevoel een Janua tafel bestellen via onze webshop. Mocht je behoefte hebben aan advies, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.