Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Magis Me Too Piedras - Bijzettafel

Vanaf € 190,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Grappig en abstract Magis Me Too Piedras - Bijzettafel is ontworpen door Javier Mariscal voor de producent Magis .

Speciaal voor jonge fans heeft het Italiaanse designmerk Magis een eigen collectie kindermeubilair gelanceerd onder de naam Me Too. Bijvoorbeeld deze Me Too Piedras - Side Table die lijkt op een bijzettafel die niet zou misstaan ​​voor Fred en Wilma Flintstones. Deze ietwat cartooneske tafel lijkt uit één stuk steen gehouwen en is gemaakt van sterk kunststof dat makkelijk schoon te maken is en perfect bestand is tegen het buitenleven. Het oppervlak heeft een grove structuur om toekomstige holbewoners echt de illusie van natuursteen te geven. Magis Me Too Piedras - Bijzettafel heeft een lengte en breedte van 62 cm en een hoogte van 25 cm, waardoor het een comfortabele speeltafel is, stabiel en solide als een van de kinderen dat wil. zit of sta erop.

Behalve ontwerpen is Javier Mariscal ook illustrator en winnaar van de prestigieuze Spaanse Nationale Designprijs. In de Piedras-lijn, Spaans voor "bakstenen", heeft het ook een mooie stoel en bank die zijn ontworpen als aanvulling op een kinderspeeltuin.
Meer informatie
MerkMagis
AfmetingenBreedte: 62cm
Hoogte: 25cm
Diepte: 62cm
OntwerperJavier Mariscal
HerkomstItalië

Over het merk

Elegant, creatief, vernieuwend – en af en toe behoorlijk iconisch. Dat zijn de grenzeloze ontwerpen van Magis. Kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke aspecten en door de technologische verfijning in het ontwerpproces ontstaan de meest bijzondere designmeubels. Om de visie van Magis inhoud te geven, wordt samengewerkt met grote internationale ontwerptalenten als onder andere Jasper Morrison, Ronan & Erwan Bouroullec, Marcel Wanders, Philippe Starck en vele anderen.