Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Magis Puzzle Carpet - Tapijt

Vanaf € 24,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Magis Puzzle Carpet - Tapijt is ontworpen door ontwerper Satyendra Pakhalé voor het Italiaanse merk Magis .

Dit unieke vloerkleed is de perfecte keuze voor elke kinderkamer. Magis Puzzle Carpet - Tapijt is gemaakt van zacht geschuimd polyethyleen met polyesterweefsel. Deze combinatie zorgt voor een hoge mate van zachtheid van het vloerkleed, zodat kinderen er comfortabel en comfortabel mee kunnen spelen. Daarom is bij het ontwerp van dit vloerkleed optimaal rekening gehouden met de behoeften van kinderen. Magis Puzzle Carpet - Tapijt staat garant voor urenlang speelplezier voor zowel jongens als meisjes.

Dit unieke Magis tapijt is zeer sterk en gaat daardoor lang mee, ook in kinderkamers die er enthousiast mee spelen. De onderdelen zijn ertegen bestand. Dit vloerkleed maakt zo'n indruk dat het zelfs terug te vinden is in openbare speeltuinen en in musea waar ook kinderen willen spelen. De onderdelen zijn natuurlijk volkomen veilig voor kinderen.

Bij Gerritsma Interieur kunt u verschillende kleursets voor het vloerkleed bestellen zodat de favoriete kleuren van de kinderen kunnen worden ondergebracht. Op de onderdelen is een inspirerende versiering aangebracht.

Bij Gerritsma Interieur kunt u verschillende kleursets voor het vloerkleed bestellen, afgestemd op de favoriete kleuren van de kinderen. Op de onderdelen is een inspirerende versiering aangebracht.
Meer informatie
MerkMagis
AfmetingenHoogte: 1.5cm
Doorsnee: 36cm
OntwerperSatyendra Pakhalé
HerkomstItalië

Over het merk

Elegant, creatief, vernieuwend – en af en toe behoorlijk iconisch. Dat zijn de grenzeloze ontwerpen van Magis. Kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke aspecten en door de technologische verfijning in het ontwerpproces ontstaan de meest bijzondere designmeubels. Om de visie van Magis inhoud te geven, wordt samengewerkt met grote internationale ontwerptalenten als onder andere Jasper Morrison, Ronan & Erwan Bouroullec, Marcel Wanders, Philippe Starck en vele anderen.