Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Magis Raviolo - Armleunstoel

Vanaf € 480,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Magis Raviolo - Armleunstoel is ontworpen door Ron Arad voor het Italiaanse ontwerpbureau Magis .

Magis Raviolo - Armleunstoel is een van de meest glamoureuze tuinstoelen op de markt. De organische vorm van deze designstoel lijkt in harmonie te zijn met de natuur. Dankzij deze tuinstoel heeft u een echte museumexpositie in uw tuin die zelfs in de meest exclusieve expositie niet zou misstaan. De zithoogte is 44,5 cm en de zitdiepte is 56,5 cm.

De Israëlische ontwerper Ron Arad studeerde kunst en design in Jeruzalem en architectuur in Londen. In 1981 richtte hij samen met Carolina Thorman de ontwerpstudio One Off op, en in 1994-1999 runt hij de studio Ron Arad in Italië. Tot 2009 doceerde hij aan het Royal College of Art in Londen. In 2013 ontving hij de titel van Royal Academician van de Royal Academy of Arts. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn ontwerpen, zoals de Japanse Oribe Art & Design Award, de German Design Plus Award en de Spaanse Barcelona Primavera International Award for Design.

Gerritsma Interieur biedt een ruim assortiment aan meubels, verlichting en accessoires van de beste designers en grote designmerken voor een echte designliefhebber.

Gerritsma Interieur biedt een ruim aanbod aan meubels, verlichting en accessoires van de beste designers en grote designmerken voor echte designliefhebbers.
Meer informatie
MerkMagis
AfmetingenBreedte: 69.5cm
Hoogte: 77cm
Diepte: 56.5cm
Zithoogte: 44.5cm
OntwerperRon Arad
HerkomstItalië

Over het merk

Elegant, creatief, vernieuwend – en af en toe behoorlijk iconisch. Dat zijn de grenzeloze ontwerpen van Magis. Kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke aspecten en door de technologische verfijning in het ontwerpproces ontstaan de meest bijzondere designmeubels. Om de visie van Magis inhoud te geven, wordt samengewerkt met grote internationale ontwerptalenten als onder andere Jasper Morrison, Ronan & Erwan Bouroullec, Marcel Wanders, Philippe Starck en vele anderen.