Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Magis Seggiolina Pop - Kinderstoel

Vanaf € 90,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De vrolijke en cartooneske Magis Seggiolina Pop - Kinderstoel is ontworpen door Enzo Mari voor producent Magis .

De Italiaan Enzo Mari, die vier keer de prestigieuze Compasso-prijs won. d'Oro won, hij is industrieel ontwerper en illustrator. Geen wonder dat hij een grote bijdrage leverde aan het Me Too-programma van de Italiaanse producer Magis . Dit programma is volledig gericht op het creëren van glamoureuze en frisse kindermeubels.

Deze Magis Seggiolina Pop - Kinderstoel heeft naast het eenvoudige en bijna getekende ontwerp nog vele voordelen, waardoor het een geliefde kinderstoel is om te voeden. In de eerste plaats is het verkrijgbaar in heldere, basiskleuren die zo populair zijn bij peuters en kleuters. Daarnaast maakt hoogwaardig polypropyleen deze stoel niet alleen licht maar ook duurzaam. Het ontwerp, met name de dikke poten, zorgt ervoor dat de zitting stabiel staat en dat alle hoeken veilig afgerond zijn. zithoogte 30 cm en zitdiepte 33 cm. Wil je een kinderspeelhoek compleet maken, zowel binnen als buiten, bestel dan een paar van deze handige stoelen. Daarnaast bevat het Me Too assortiment ook leuke en mooie tafels, banken en kasten. Daarnaast bevat het Me Too assortiment ook leuke en mooie tafels, banken en kasten.
Meer informatie
MerkMagis
AfmetingenBreedte: 30cm
Hoogte: 55cm
Diepte: 33cm
Zithoogte: 30cm
OntwerperEnzo Mari
HerkomstItalië

Over het merk

Elegant, creatief, vernieuwend – en af en toe behoorlijk iconisch. Dat zijn de grenzeloze ontwerpen van Magis. Kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke aspecten en door de technologische verfijning in het ontwerpproces ontstaan de meest bijzondere designmeubels. Om de visie van Magis inhoud te geven, wordt samengewerkt met grote internationale ontwerptalenten als onder andere Jasper Morrison, Ronan & Erwan Bouroullec, Marcel Wanders, Philippe Starck en vele anderen.