Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Magis Topsy The Wild Bunch - Bijzettafel Ø60cm

Vanaf € 470,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Magis Topsy The Wild Bunch - Bijzettafel Ø60cm werd in 2012 ontworpen door ontwerper Konstantin Grcic voor de producent Magis .

Minimalistisch, elegant en modern: een stijlvolle toevoeging aan vrijwel elk interieur. Het is ook erg functioneel omdat het in hoogte verstelbaar is. Het is dus een praktisch design meubelstuk voor in de keuken, kantoor of studio. Je kunt ook bijpassende krukjes bestellen uit dezelfde The Wild Bunch serie.

Drie poten Magis Topsy The Wild Bunch - Bijzettafel Ø60cm zijn naar boven gericht en zijn gemaakt van beukenhout. Het ronde blad is gemaakt van kunststof en wordt geleverd in wit of zwart. Kiest u voor een zwart tafelblad, dan kunt u ook kiezen voor zwart gelakte tafelpoten. De diameter van de bijzettafel is 60 cm, hoogte is 80,5 cm en breedte is 64,5 cm. Gewicht is 11,2 kg.

Konstantin Grcic werd geboren in 1965 in München. In Groot-Brittannië studeerde hij timmerwerk en studeerde later af aan het Royal College of Art in Londen. Het kenmerkt zich door duidelijke en logische producten en eerlijke materialen. Bij Gerritsma Interieur is een grote collectie van zijn ontwerpen te vinden.

Konstantin Grcic werd in 1965 in München geboren. In Groot-Brittannië studeerde hij timmerwerk en studeerde later af aan het Royal College of Art in Londen. Het kenmerkt zich door duidelijke en logische producten en eerlijke materialen. Bij Gerritsma Interieur is een grote collectie van zijn ontwerpen te vinden.
Meer informatie
MerkMagis
AfmetingenBreedte: 64.5cm
Hoogte: 80.5cm
Doorsnee: 60cm
OntwerperKonstantin Grcic
HerkomstItalië

Over het merk

Elegant, creatief, vernieuwend – en af en toe behoorlijk iconisch. Dat zijn de grenzeloze ontwerpen van Magis. Kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke aspecten en door de technologische verfijning in het ontwerpproces ontstaan de meest bijzondere designmeubels. Om de visie van Magis inhoud te geven, wordt samengewerkt met grote internationale ontwerptalenten als onder andere Jasper Morrison, Ronan & Erwan Bouroullec, Marcel Wanders, Philippe Starck en vele anderen.