Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Magis Traffic 2700 - Bijzettafel

Vanaf € 1.085,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Magis Traffic 2700 - Bijzettafel is ontworpen door Konstantin Grcic voor Magis .

Het stijlvolle design van deze two-tier bijzettafel heeft een industrieel design. Elegante, eenvoudige vormen en coole glans van geverfd metaal zijn een uitdaging voor elke designliefhebber. Dit unieke object zet een ultramodern interieur op het randje.

Konstantin Grcic is een Duitse industrieel ontwerper, beschouwd als een van de meest invloedrijke ontwerpers. Grcic werd opgeleid als meubelfabrikant aan het British Parnham College. Daarna studeerde hij aan het Royal College of Art in Londen, waar hij studeerde bij vooraanstaande ontwerpers zoals Vico Magistretti en Jasper Morrison. Het minimalistische ontwerp is voor hem een ​​grote inspiratiebron geworden. Tegenwoordig voert hij in zijn ontwerpstudio in München verschillende opdrachten uit voor gerenommeerde fabrikanten. Veel van zijn werken worden in verschillende musea tentoongesteld. Het toegestane materiaalgebruik en functionalistische vormgeving zijn belangrijke kenmerken van zijn werken.

Traffic 2700 - Tafel van Magis is een tijdloos en waardevol item met een origineel ontwerp. Als rust en ruimte kernwaarden zijn in uw huis, dan maakt u met de aanschaf van dit designvisitekaartje een goede hit.

Traffic 2700 bijzettafel bestel je eenvoudig in de online winkel Gerritsma interior .. Het toegestane materiaalgebruik en functionalistische vormgeving zijn belangrijke kenmerken van zijn werken.

Traffic 2700 - Tafel van Magis is een tijdloos en waardevol item met een origineel ontwerp. Als rust en ruimte kernwaarden zijn in uw huis, dan maakt u met de aanschaf van dit designvisitekaartje een goede hit.

Traffic 2700 bijzettafel bestel je eenvoudig in de online winkel Gerritsma interior ..
Meer informatie
MerkMagis
AfmetingenBreedte: 81cm
Hoogte: 64cm
Diepte: 26cm
Doorsnee: 46cm
OntwerperKonstantin Grcic
HerkomstItalië

Over het merk

Elegant, creatief, vernieuwend – en af en toe behoorlijk iconisch. Dat zijn de grenzeloze ontwerpen van Magis. Kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke aspecten en door de technologische verfijning in het ontwerpproces ontstaan de meest bijzondere designmeubels. Om de visie van Magis inhoud te geven, wordt samengewerkt met grote internationale ontwerptalenten als onder andere Jasper Morrison, Ronan & Erwan Bouroullec, Marcel Wanders, Philippe Starck en vele anderen.