Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Magis Traffic 2710 - Bijzettafel

Vanaf € 845,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Magis Traffic 2710 - Bijzettafel is ontworpen door Konstantin Grcic voor Magis .

Net als het model 2720 is het een van de tafels uit de effectieve Traffic-collectie. De naam van deze collectie was heel toepasselijk gekozen. Het frame van de bijzettafel lijkt op verkeer. Dit is ook wat de serie zo bijzonder maakt. Waar bij andere producten het onderstel minder zichtbaar is dan bijvoorbeeld het tafelblad, verdient hier ook het stalen tafelonderstel aandacht. En terecht, want dit project is zichtbaar. Het is verfijnd, elegant maar opvallend. Er kunnen daar ook tafelbladen zijn. De acrylsteen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verlevendigt het interieur. Dit is een vierkante tafel van 60 x 60 cm en 35 cm hoog.

Magis Traffic 2710 - Bijzettafel heeft een rechthoekig broertje. Met dezelfde bijzondere vormgeving en kleuropties. De combinatie van twee tafels geeft een uniek effect. De Traffic 2710 is natuurlijk ook onafhankelijk in te stellen. Dit is een vierkante tafel van 60 x 60 cm en 35 cm hoog.

Magis Traffic 2710 - Bijzettafel heeft een rechthoekig broertje. Met dezelfde bijzondere vormgeving en kleuropties. De combinatie van twee tafels geeft een uniek effect. De Traffic 2710 is natuurlijk ook onafhankelijk in te stellen. Magis heeft nog meer te bieden in de serie Traffic, ook andere artikelen zijn verkrijgbaar bij Gerritsma Interieur. Verkeersstoelen, een ligstoel en een bank zijn bijvoorbeeld in dezelfde stijl. Magis heeft nog meer te bieden in de serie Traffic, ook andere artikelen zijn verkrijgbaar bij Gerritsma Interieur. Verkeersstoelen, een ligstoel en een bank zijn bijvoorbeeld in dezelfde stijl.
Meer informatie
MerkMagis
AfmetingenBreedte: 60cm
Hoogte: 35cm
Diepte: 60cm
Doorsnee: 46cm
OntwerperKonstantin Grcic
HerkomstItalië

Over het merk

Elegant, creatief, vernieuwend – en af en toe behoorlijk iconisch. Dat zijn de grenzeloze ontwerpen van Magis. Kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke aspecten en door de technologische verfijning in het ontwerpproces ontstaan de meest bijzondere designmeubels. Om de visie van Magis inhoud te geven, wordt samengewerkt met grote internationale ontwerptalenten als onder andere Jasper Morrison, Ronan & Erwan Bouroullec, Marcel Wanders, Philippe Starck en vele anderen.