Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Magis Traffic 2720 - Bijzettafel

Vanaf € 455,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Magis Traffic 2720 - Bijzettafel is ontworpen door Konstantin Grcic voor Magis .

Het maakt deel uit van de Traffic-collectie. Deze serie kenmerkt zich door opvallende staalconstructies die echt de indruk wekken van een drukke wegsituatie. De buizen lijken alle kanten op te gaan zonder hun slanke uiterlijk te verliezen. Dit is een uniek ontwerp waarbij de tafelvoet net zo effectief is als het blad. De bijzettafel is 35 cm hoog, 45 cm lang en 30 cm diep. Het frame is gemaakt van geverfd staal en het blad is gemaakt van acrylsteen. Diverse kleurcombinaties zijn mogelijk.

Traffic 2720 - Bijzettafel is een prachtige tafel om zelf te positioneren, maar ook in combinatie met meerdere tafels uit deze collectie zorgt het voor een uniek effect. Het heeft een verfijnde uitstraling, net als de andere items in deze glamoureuze serie. De Traffic-serie van Magis omvat stoelen, tafels, ligstoelen en banken die te vinden zijn bij Gerritsma Interieur. De ontwerper van deze serie heeft al vele onderscheidingen ontvangen. Professionaliteit en aandacht voor detail zie je zeker terug in de serie Traffic. De Traffic-serie van Magis omvat stoelen, tafels, ligstoelen en banken die te vinden zijn bij Gerritsma Interieur. De ontwerper van deze serie heeft al vele onderscheidingen ontvangen. Professionaliteit en aandacht voor detail zie je zeker terug in de serie Traffic.
Meer informatie
MerkMagis
AfmetingenBreedte: 45cm
Hoogte: 35cm
Diepte: 30cm
Doorsnee: 46cm
OntwerperKonstantin Grcic
HerkomstItalië

Over het merk

Elegant, creatief, vernieuwend – en af en toe behoorlijk iconisch. Dat zijn de grenzeloze ontwerpen van Magis. Kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke aspecten en door de technologische verfijning in het ontwerpproces ontstaan de meest bijzondere designmeubels. Om de visie van Magis inhoud te geven, wordt samengewerkt met grote internationale ontwerptalenten als onder andere Jasper Morrison, Ronan & Erwan Bouroullec, Marcel Wanders, Philippe Starck en vele anderen.