Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto 70/70 tafel (295x108 cm)

Vanaf € 2.495,00
Een eenvoudig ontwerp met een lichte expressie die zorgt voor een opvallende profiel. Het bijna gereduceerde ontwerp is uitgebalanceerd met fijne details in het multiplex gelaagde tafelblad en de vorm van het hoekige frame. Organiseer en beheer snoeren en draden met onze Cable Beheer. Optioneel kunnen er stopcontacten aan de 70/70-tafel worden toegevoegd.
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Muuto 70/70 tafel is ontworpen met een eenvoudige uitdrukking, gecombineerd met subtiele, ingetogen details die zich bij nadere inspectie onthullen. De details van de 70/70 tafel voegen karakter toe aan het ontwerp en omvatten de driehoekige vorm van het onderstel voor een moderne uitstraling en de schuine randen van het tafelblad. Verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. De Muuto 70/70 tafel is een ideale match voor elke eethoek, thuiskantoor, werkplek of horecaruimte.
Meer informatie
MerkMuuto
OntwerperTAF Studio

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.