Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Vipp 479 Chimney plank

Vanaf € 415,00

De Vipp 479 Chimney plank is een veelzijdige en stijlvolle opbergoplossing voor elk interieur. De plank is gemaakt van gefineerd donker eikenhout. De plank biedt opslagruimte voor boeken, decoraties, keukengerei en meer. Het minimalistische ontwerp past perfect bij de andere producten van Vipp. Met de Vipp 479 Chimney plank creëer je een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Vipp 479 Chimney plank

De Vipp 479 Chimney plank is een hoogwaardige opbergoplossing die functionaliteit combineert met stijl. Deze plank heeft een slank en strak ontwerp dat past bij elk interieur. Gemaakt van gefineerd donker eikenhout. De Vipp 479 Chimney plank biedt opslagruimte voor boeken, decoraties, keukengerei en meer.

De veelzijdigheid van de Vipp 479 Chimney plank maakt het een perfecte aanvulling op elke kamer. Het kan worden gebruikt als een boekenplank in de woonkamer, een displayplank in de hal of als een opbergplank in de keuken.

Het minimalistische design van de Vipp 479 Chimney plank past naadloos bij de andere producten van Vipp. Met deze plank creëer je een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving. De Vipp 479 Chimney plank is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en veelzijdige opbergoplossing.

Meer informatie
MerkVipp
Lengte (cm)120 cm
Hoogte (cm)9,6 cm
Diepte (cm)28,7
HerkomstScandinavië

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.